top of page

Grand Blvd, North Vancouver 

What began as a modest entrance landing has been transformed into a spacious and versatile four-season deck that gracefully extends along the entire side of the house. Our team meticulously designed and constructed the decks, incorporating a sleek aluminum and glass patio cover to provide shelter and style. The addition of frameless stand-off glass railings not only contributes to safety but also affords unobstructed views of the surroundings. To guarantee both longevity and aesthetic appeal, we opted for TREX composite deck boards, ensuring a resilient and visually pleasing surface that can withstand the elements. The result is a seamless integration of indoor and outdoor living, creating an inviting and functional space that adapts to the changing seasons while maintaining a contemporary and polished aesthetic.

bottom of page